Ultimele subiecte
Cautare
Propunere Forum
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Va place forumul? Il vreti?
Propunere Forum
Salutare tuturor
Am vazut ca ati facut ceva imbunatatiri la forum atat la imagine cat si la organizare (cateva idei ciordite de la mine, dar merge). Totusi acest forum este unul gratuit. Asta va limiteaza extrem de mult, ca sa numai vorbim de tone de add-uri in fiecare zi, lucru deloc profesional. Ei bine toate aceste bube pot sa dispara.
Eu am facut pentru voi un forum, pe baza de phpbb3 (Updatat), Mysql, phpmyadmin si apache. Cam complicat, dar merge. Daca vreti sa preluati acest forum facut de mine as fi mai mult decat bucuros sa accept, dand la toti adminii vostri ranguri si cateva tutoriale de folosire ( daca sunt necesare ). De ce ati face voi chestia asta? De ce sa schimbati forumul? Simplu:
1) Este un forum facut de mine, tinut de mine, deci nu are nici un fel de restrictii.
2) Are mult mai multe optiuni, printre care sa faceti si rankuri speciale, pe care deja le-am facut ( daca un user acumuleaza un anumit numar de posturi primeste un rank special ).
3) Orice tema se poate modifica, schimba si aplica in minute, deci numai stati sa va chinuiti.
4) Spatiu IMENS de functionare pentru un forum (80 GB ca atata mai am pe c:/)
5) Interfata simpla, tone de teme, iconite de rankuri care se pot schimba, culori de group-uri ( adica useru se vede verde, adminul albastru, moderatorul gri, etc)
6) Il tin eu cu hostul meu, deci 24/7, nu pica
7) Va bag si la mine pe site ca parteneri, deci publicitate.
Si multe altele. ganditi-va bine si imi spuneti. Forumul il gasiti la adresa http://gamer-fun.podzone.net . Astept un raspuns colectiv si pareri despre forum, intrebari si alte chestii.
ps: Accentule sa ma P*S pe fixu tau
Salutari de la REAKU
Am vazut ca ati facut ceva imbunatatiri la forum atat la imagine cat si la organizare (cateva idei ciordite de la mine, dar merge). Totusi acest forum este unul gratuit. Asta va limiteaza extrem de mult, ca sa numai vorbim de tone de add-uri in fiecare zi, lucru deloc profesional. Ei bine toate aceste bube pot sa dispara.
Eu am facut pentru voi un forum, pe baza de phpbb3 (Updatat), Mysql, phpmyadmin si apache. Cam complicat, dar merge. Daca vreti sa preluati acest forum facut de mine as fi mai mult decat bucuros sa accept, dand la toti adminii vostri ranguri si cateva tutoriale de folosire ( daca sunt necesare ). De ce ati face voi chestia asta? De ce sa schimbati forumul? Simplu:
1) Este un forum facut de mine, tinut de mine, deci nu are nici un fel de restrictii.
2) Are mult mai multe optiuni, printre care sa faceti si rankuri speciale, pe care deja le-am facut ( daca un user acumuleaza un anumit numar de posturi primeste un rank special ).
3) Orice tema se poate modifica, schimba si aplica in minute, deci numai stati sa va chinuiti.
4) Spatiu IMENS de functionare pentru un forum (80 GB ca atata mai am pe c:/)
5) Interfata simpla, tone de teme, iconite de rankuri care se pot schimba, culori de group-uri ( adica useru se vede verde, adminul albastru, moderatorul gri, etc)
6) Il tin eu cu hostul meu, deci 24/7, nu pica
7) Va bag si la mine pe site ca parteneri, deci publicitate.
Si multe altele. ganditi-va bine si imi spuneti. Forumul il gasiti la adresa http://gamer-fun.podzone.net . Astept un raspuns colectiv si pareri despre forum, intrebari si alte chestii.
ps: Accentule sa ma P*S pe fixu tau
Salutari de la REAKU
reaku- Mesaje: 8
Data de inscriere: 18/03/2010
Re: Propunere Forum
s*f in .... reakule
) da imi place idea dar nu o acc deoarece imi place forumul nostru
Admin edited:
Vorbeste frumos ma!
Admin edited:
Vorbeste frumos ma!
AcCeNt |oVe Alina- Mesaje: 19
Data de inscriere: 08/03/2010
Varsta: 18
am vorbit deja cu accent, iar el cu biohazzard. Cererea a fost aprobata, deci:
Membri acestui forum sunt rugati sa inceapa sa isi faca conturi pe http://gamer-fun.podzone.net
Membri acestui forum sunt rugati sa inceapa sa isi faca conturi pe http://gamer-fun.podzone.net
aprob aprob pozitiv:))
deci acestea fiind zise o sa il rugam pe biohazzard ca in 2 saptamani sa stearga forumul asta.
In primul rand nick-ul meu este BiOhAzArD2k nu biohazzzard ok? si AcCent nu a vorbit cu mine ca daca vorbea ziceam si io ceva pe forum (asta) si io am facut pana la urama forumu asta degeaba pff. daca stiam il faceai tu reakule de la inceput si oricum noi pana la urma ce promovam ? Un server gol? Mda mi se pare fain sa promovam un server gol. Voi vreti sa promovati server gol? Astept mesaj pe forum
Va multumesc.
BiOhAzArD2k

P.S.: Si app si forumu asta e pe baza de phpbb3
Va multumesc.
BiOhAzArD2k
P.S.: Si app si forumu asta e pe baza de phpbb3

Admin- Admin
Data de inscriere: 07/03/2010
Varsta: 22
Localizare: Buzau

deci bio ceva ceva tot am zis dar cum sa zik dc sa nu avem un forum pe veci?tu mi-ai spus ceva dar na zic si io cred ca e mai bine ala chiar daca e mai frumos asta dar nu avem de ales deci membri forumului sunt rugati sa se inregistreze pe forumul cel nou ....bio daca ar fii sa ni se stearga pana at acumulam un nr de posturi deci ce zici acc parerea ta iar inca odata membri acestui forum sunt rugati sa se inregistreze ce cel nou multumesc
Mda.... Deci pana la urma m-am muncit degeaba ca sa-l sterg acu... Macar rekule da-mi Admin pe noul forum ca am vazut ca mi-ai sters contu

Admin- Admin

pentru ce mi-ai sters postul?
am zis ca ti-am dat admin pe forumul nou, numai sa imi spui ce imbunatatiri vrei sa faci.
am zis ca ti-am dat admin pe forumul nou, numai sa imi spui ce imbunatatiri vrei sa faci.
Nu ti-am sters nik ma. :-??

Admin- Admin

Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Acuzatie grava!